Szkolenia, Spotkania Firmowe

   Catering firmowy wymaga specjalnej oprawy i wykwintnego smaku. Uczta dla oczu musi być jednocześnie ucztą dla podniebienia. Dokładamy wszelkich starań, aby uczynić dla Państwa te dni jeszcze bardziej wyjątkowymi, by zdarzenia te zapadły w pamięci i rodziły pozytywne skojarzenia partnerów z osobą organizatora.

Zapraszamy do organizowania razem z nami przyjęć dla firm, takie jak spotkania biznesowe, czy szkolenia firmowe.



W ofercie biznesowej zapewniamy bogactwo potraw, deserów oraz przekąsek w eleganckich i ciekawych aranżacjach, dopasowanych do charakteru spotkań. Staramy się, aby każde wydarzenie było niepowtarzalne, aby smak i aromat potraw, trafił w gusta gospodarzy i uczestników przyjęcia.

Oferujemy indywidualnie ustalane, dopasowane do Państwa potrzeb i upodobań kulinarnych menu.

 

 

PONIŻEJ PRZEDSTAWIAMY

PRZYKŁADOWE NASZE

PROPOZYCJE NA TEGO RODZAJU

OKAZJE

 

 

 

TARTINKI (MINI KANAPECZKI NA PUMPERNIKLU)już OD 3,50ZŁ!

Mini kanapki na chlebku pumpernikiel z dodatkiem świeżych warzyw i wędlin, oraz twarożków – uczta nie tylko dla podniebienia

KANAPKI DEKORACYJNE Z BIAŁEGO PIECZYWA JUŻ OD 4,00ZŁ!
Mini kanapki przyrządzone na świeżym białym pieczywie z całą masą dodatków różnych past, wędlin, serów oraz warzyw, idealne na każdą okazję

 

Min. zamówieniowe przy kanapeczkach i tartinkach to 30szt.

 

Platery rozmaitości z przekąskami typu Finger Food.

Zapytaj o ofertę managera!!!

 

ZESTAWY BIESIADNE – KOMPOZYCJA MIĘS DLA 10 OSÓB już OD 329 ZŁ!
Mieszanka znakomitych pieczonych, grillowanych, smażonych mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych z dodatkami kapusty zasmażanej, pierożków zapiekanych, pieczonych ziemniaczków oraz sałatek i znakomitych sosów – aby rozsmakować się w sztuce nie musisz odwiedzać galerii wystarczy ze spróbujesz „sztuki” mięsa przygotowanej przez naszych kulinarnych artystów.

 

 

PRZYKŁADOWE DANIA NA LUNCH OD 18zł z zupą

1.SCHAB W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU, ZIEMNIACZKI OPIEKANE, SURÓWKA

2.PIECZEŃ WIEPRZOWA, KLUSKI CIEMNE, KAPUSTA CZERWONA

3.ZAPIEKANY FILET Z DORSZA Z POMIDORAMI I MOZZARELLĄ, ZIEMNIACZKI PIECZONE, SURÓWKA

4.KURCZAK NADZIEWANY MASŁEM ZIOŁOWYM Z CZOSNKIEM Z DODATKIEM ZIEMNIACZKÓW ŚMIETANKOWYCH I MARCHEWKĄ

5.KOTELT SCHABOWY W CHRUPIĄCEJ PANIERCE, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA

PODANE CENY SĄ CENAMI BRUTTO I PODLEGAJĄ NEGOCJACJI W ZALEŻNOSCI OD ZAMAWIANEJ ILOŚCI



Aktualności

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

REZERWACJE
tel. 32 445 02 12